Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Fri frakt vid 1500:- / Gratis personlig gravyr

RAW - METALHEAD (TRIANGLE)

  • 995 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela
Leverantör: Västerport StudioGlas

Sandgjutet glasblock som gjuts för hand. Tillverkad av Västerport StudioGlas

Material: Gjutglas och slagmetall

Mått: 100x185mm

Produkten är handgjord så variationer i storlek och färg kan förekomma. Sand förekommer också på glaset eftersom den är sandgjuten och vi vill behålla den råa och naturliga känslan. 

BELYSNING

Få ut mer av din glasskulptur genom att belysa den underifrån med en ljussockel från Frilight och deras belysningsserie LightInArt. Med en ljussockel så fylls din glasskulptur med ljus och lyser upp sin omgivning otroligt vackert. Ljussockeln använder en LED-lampa som ljuskälla. 

  •  Till denna produkt passar LJUSSOCKEL LED REKTANGULÄR PLAST och LJUSSOCKEL LED REKTANGULÄR TRÄ. Dem finner du som extra tillval när du lägger denna produkt i kundkorgen. Exempelbild finns bland produktbilderna här ovanför. Mer information om ljussocklar finns under kategorin BELYSNING. 

PERSONLIG GRAVYR 

Skapa den perfekta presenten med en minnesvärd personlig gravyr. I botten på denna produkt kan vi gravera en text på max 25 tecken. T.ex: 

  • Grattis på 25-årsdagen
  • Stefan & Anna 15/9-2020
  • Grattis till förlovningen
  • Till minne av dopdagen 3/6-2020
  • Till världens bästa vän
  • Älskar dig 

OBS! Vid personlig gravyr gäller ej ångerrätt eller bytesrätt eftersom produkten blir personlig och går ej mer att sälja. 

SANDGJUTNING 

Sandgjutning är den centrala delen av vår verksamhet i Västerport. Där är glasugnen hjärtat , i den smälter vi klarglas och tillsätter färgen genom att färgpulver strös på sandformen eller läggs på direkt på det varma glaset. När vi gjuter glas i sand kan ”sandkakor” göras genom att packa sanden hårt i en form och sedan tas sandskulpturen försiktigt ur och varmt glas hälls på den. Man kan också gräva i sanden med händerna och där skulptera en form och sedan hälla glas i formen. Vi använder oss av natursand när vi gjuter, detta ger en skrovlig och naturlig yta på glaset. Glaset kan sedan slipas och poleras efter önskemål och behov. Produkterna som sandgjuts är tillverkade i små upplagor och alla blir unika beroende på hur mycket glas man tar ut från ugnen och hur mycket färgpulver man lägger på.