Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna
Fri frakt vid 1500:- / Gratis personlig gravyr

RAW - THE WEDDING

  • 1 195 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Dela
Leverantör: Västerport StudioGlas

Sandgjutet glasblock som gjuts för hand. Tillverkad av Västerport StudioGlas.

Material: Gjutglas

Mått: 100x190mm

Produkten är handgjord så variationer i storlek och färg kan förekomma. Sand förekommer också glaset eftersom den är sandgjuten och vi vill behålla den råa och naturliga känslan. 

BELYSNING

Få ut mer av din glasskulptur genom att belysa den underifrån med en ljussockel från Frilight och deras belysningsserie LightInArt. Med en ljussockel så fylls din glasskulptur med ljus och lyser upp sin omgivning otroligt vackert. Ljussockeln använder en LED-lampa som ljuskälla. 

  •  Till denna produkt passar LJUSSOCKEL LED REKTANGULÄR PLAST och LJUSSOCKEL LED REKTANGULÄR TRÄ. Dem finner du som extra tillval när du lägger denna produkt i kundkorgen. Exempelbild finns bland produktbilderna här ovanför. Mer information om ljussocklar och bilder finns under kategorin belysning.

SANDGJUTNING 

Sandgjutning är den centrala delen av vår verksamhet i Västerport. Där är glasugnen hjärtat , i den smälter vi klarglas och tillsätter färgen genom att färgpulver strös på sandformen eller läggs på direkt på det varma glaset. När vi gjuter glas i sand kan ”sandkakor” göras genom att packa sanden hårt i en form och sedan tas sandskulpturen försiktigt ur och varmt glas hälls på den. Man kan också gräva i sanden med händerna och där skulptera en form och sedan hälla glas i formen. Vi använder oss av natursand när vi gjuter, detta ger en skrovlig och naturlig yta på glaset. Glaset kan sedan slipas och poleras efter önskemål och behov. Produkterna som sandgjuts är tillverkade i små upplagor och alla blir unika beroende på hur mycket glas man tar ut från ugnen och hur mycket färgpulver man lägger på.